Over ons

Viola vakmanschap

Visie

Viola Interior & Design denkt altijd toekomstgericht.
Daarom werken we uitsluitend met duurzame en ecologische bouwmaterialen die uw woning voor lange tijd een aangename uitstraling geven.

We willen uw interieur naar een hoger niveau brengen door deze kleurrijke en kwalitatieve producten op een inventieve manier te verwerken. Door de juiste elementen op de juiste manier te verwerken zorgen we voor een rustgevend gevoel zodat uw woning een échte thuis wordt.

Wij zorgen voor een binnenklimaat dat goed is voor uw gezondheid en welzijn. We streven ernaar om zowel uzelf als uw woning te laten stralen.

Historiek

Wie kiest voor Viola Interior & Design kiest voor vakmanschap tot in de perfectie.
Idries Viola is gepassioneerd door het creëren van bijzondere interieurs met schildertechnieken. Zijn Italiaanse roots komen tot expressie in puur vakmanschap met oog voor afwerking tot in de kleinste details.

Idries genoot initieel een opleiding tot kok. Hier werd hij verliefd op kleur, textuur en verfijning. Tijdens zijn ervaring in verschillende toprestaurants wist hij zijn creativiteit en verfijning te perfectioneren.

Hierop volgde een opleiding tot decorateur/schilder waarbij hij opnieuw gebruik maakte van zijn favoriete hoofdingrediënten: kleur, textuur en verfijning. Door verdere specialisatie, diverse opleidingen en ervaring bij de betere interieurbedrijven wist hij zijn technieken wederom te verfijnen.

Door passie voor het vak en liefde voor traditionele materialen is Idries steeds op zoek naar nieuwe technieken die hij kan toepassen in en op uw interieur.

Tevreden klanten

"Cupcake ipsum dolor sit sweet roll ice cream."
Meer realisaties